Vilken fantastisk löpardag!

Det blev en fantastiskt löpardag med härligt solsken utmed hela banan. Startfältet innehåll allt från världselit till älgar och rävar. Först i mål var i år, för fjärde gången, Saney Amleson Fissehatsion, han var mer än minuten snabbare i mål än Mustafa Mohamed. På tredje plats kom Awet Nftalem Kibrab. Först under målbågen bland kvinnorna …

Elitlöpare – prispengar

Elitlöpare, se hit! Välkomna till Kraftprovet i Trollhättan, 19/7. Förutom äran finns det prispengar att springa hem.
Dessutom är Ljusproffsens banrekord för Kraftprovet 11.6 km nu uppe i 22 500 kr (Kvinnor, 39:16 min), 22 500 kr (Män, 33:43 min)
Vid frågor angående elitlöpare, kontakta elit@kraftprovet.se

Sista Kraftprovetträningen på torsdag 11/7

Välkommen till årets sista Kraftprovetträning torsdagen den 11 juli kl 18.00 vid Hansenplatsen!

Bästa träningen inför Kraftprovet är att träna på just Kraftprovet/Slussprovet. Samling kl 18.00 vid Hansenplatsen!

Vi springer banan i lugnt tempo samt delar upp i olika grupper vid behov. Denna träning passar alla och är ett bra tillfälle att testa banan. Vi springer även Slussprovet för de som vill. Hoppas vi ses!

Många redan anmälda till årets Kraftprovet

Anmälningsläget ser bra ut för årets Kraftprovet, och vi hoppas på ett deltagarantal i nivå med förra året eller ännu bättre. För att säkerställa kvaliteten har vi satt ett deltagartak på 3300 löpare vid extremt stort intresse. Vänta därför inte för länge med att anmäla dig.

Bästa utklädnad

Även i år har vi tävlingen Bästa utklädnad. Låt din fantasi skena iväg. Klä ut dig till riddare, prinsessa, brandman eller vad som helst. Att komma utklädd till tävlingen roar både löpare och publik. Priser till de tre bästa/snyggaste/galnaste utklädnaderna skänks av Kese Måleri i Trollhättan.