Dubbelprovet – både Slussprovet och Kraftprovet

Tycker du att det är en ”piece of cake” att springa Kraftprovet? Då kan du göra en Dubbel: Springa både Slussprovet och Kraftprovet. Starten på Slussprovet (6km) är 14.40 och Kraftprovet 16.10.

I samarbete med Colorama och Kese Måleri anordnar vi Dubbelprovet. Det är för dig som vill springa både Slussprovet och Kraftprovet samma dag! Du börjar med Slussprovet 6 km som startar kl 14.40 och sedan Kraftprovet 11,6 km med start 16.10, så det finns gott om tid för återhämtning. Mellan loppen tar du igen dig i Coloramas tält.

Du som springer Dubbelprovet får en specialdesignad Kraftprovet T-shirt i en egen färg. Du har också chansen att vinna ett exklusivt inredningspris som lottas ut i samarbete med Colorama och KESE Måleri.

Anmäl dig till båda loppen. Vid anmälan till Slussprovet anges rabattkod ”dubbelprovet2023” för att få 100 kr rabatt. Officiell resultatlista för sammanlagd tid på Dubbelprovet redovisas.

Till anmälan 2023

Se anmälda till Dubbelprovet 2023