Tack alla löpare, publik, sponsorer och funktionärer!

Tack för dagens kraftprov ni fantastiska människor som deltog, alla tävlande, publiken, sponsorer och funktionärer. Det blev en löparfest där rekord slogs och personbästa förbättrades eller självförtroende stärktes. Att intresset för tävlingen inte bara växt i Trollhättan och Sverige gick att avläsa i resultatlistan, på både herr och damsidan fanns norrmän på pallen.

Senay Fissehatsion som sprang för Ullenåker/Kisa IL var snabbast av alla över mållinjen med den imponerande tiden 34 minuter och 27 sekunder. Nästan en minut snabbare än tvåan Hunflens löparsällskaps starke löpare Jesper Lundberg på 35:30. Trea bland herrarna blev Ebba tulu Chala för klubben Keep up rc.

Med tiden 40:07 blev Maria Sagnes Wågan tävlandes för IK Tjalve första dam att korsa mållinjen i år stoltserande med segerkransen. Hanna Lindblom från Högby IF kom lite mer än en och en halv minut efter, klockan stannade på 41:42 när hon passerade förbi tidtagningen. Angelica Karlsen från Moss IL kom bara 18 sekunder efter, 42:00.

Huvudskaran som anmält sig och genomförde loppet var glada motionärer som med gott mod utmanade sig själva i Kraftprovet. Dagens tävling bjöd på med- och motvind utmed den 11,6 kilometer långa och notoriskt kuperade bansträckningen.

Stort tack!

Fler bilder kommer att publiceras under helgen av Ingrid:gopa – Reklambyrån och Studio darsland

Samtliga resultat hittar ni här: https://neptrontiming.azurewebsites.net/#/kraftprovet2023/results?pageSize=25&raceId=99

Resultat från dubbelprovet finns här: https://neptrontiming.azurewebsites.net/#/kraftprovet2023/teams